Blogging with a Purpose

27. marts 2008

Det er tid til at prise weblogs igen. Og det er overgået capac at modtage en anerkendelse fra selveste Anja – Lige nu og her. Jeg takker og bukker dybt. Og tager opfordringen op. Anja skriver i sin begrundelse: “han er den konstante formidler af lyd”. I hvert fald spiller musikken her. Det ved enhver, der kommer forbi.
Og med til udnævnelsen høre følgende forpligtelser:

1. Nominerede blogge skal nominere 5 personer, som ikke har modtaget prisen.
2. De nominerede blogge skal have et formål (dette ‘formål’ definerer jeg suverænt)
3. I indlægget om prisen skal der laves et link tilbage til denne blog
(det tolker jeg som den blog der har nomineret en)
4. De nominerede blogge skal lægge award-logoet på deres blog. Logoet
skal linke tilbage til denne blog (jeg har ladet logoet linke til
oprindelsesbloggen)

Altså:

1. The Jiggly Room – hvor Bo nærer interessen for Sade og hans u-læselige skrifter og i øvrigt gør, hvad han kan for at holde åndehullet for det seksuelle frisind åbent i en tid, hvor nypuritanere, sortesmølfer og politisk korrekthedsprædikanter gør det modsatte…

2. Stenstropedia – Uffes ikke-katte-blog, der gerne skriver om katte og i øvrigt filosoferer fra lænestolen om bøger, “lommeuld” og andet godt.

3. Beologisk Institut – hvorfra Bent Otto sender meddelelser fra et følsomt mandeliv – om at være single og far til en datter i den b(e)rusende teenagealder, om at kæmpe mod forlagsvindmøller for sine forfatterdrømme, om livets absurditeter og appetitteligheder osv.

4. Néné Labeets rejseblog – Néne har sammen med sin søn og sin mand lagt Danmark bag sig og er på rejse gennem USA og Australien. Det kan man da kalde et formål… At rejse er at leve.

5. Kammeret – Ovre i Kamerica sidder Rasmus, autodidakt fotograf, forfatter, musiker og meget mere og udfolder ikke bare en, men flere blogs, og er med til at puste liv i blogverden med Blog-Awards, Blog-tidsskrift osv.

Flasken har peget på disse fem. Jeg kunne have valgt mange andre. Jeg har forsøgt at undgå dem, der er valgt andetsteds. Ellers er det ret tilfældigt. Et greb i posen.

9 kommentarer

  1. Beologen kommentarer:

    Jajaja, nu kommer jeeeeeg….altsÃ¥, capac – hvad er nu det her for nÃ¥u’?
    Øhhh…hej…tak…og en ekstra særlig hilsen til søens folk.
    Og Fæøerne og Menneskenes Land.
    I now declare this bazaar open!
    :-)

  2. capac kommentarer:

    @Beologen: Yes, The Bizarre is very Open!

  3. Beologen kommentarer:

    And two harboiled eggs…HONK!….make that three hardboiled eggs!”

  4. Beologen kommentarer:

    harboiled
    hairboild
    hårbold
    stewball
    semibald
    humbold

  5. capac kommentarer:

    @Beologen: Humpdy, Dumpty, Humbly, Bumblebee-olgog!

  6. Rasmus kommentarer:

    Helt autodidakt er jeg nu ikke. Men jeg takker da alligevel for de fornemme ord. :)

  7. capac kommentarer:

    @Rasmus: Så lidt da. Og lidt har også ret.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

392 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62