Slik og stik

10. juni 2018

I januar i år døde bluessangerinden Denise Lasalle, 78 år gammel. Hun nåede at overtage Koko Taylors øgenavn, Queen of the Blues. Men alligevel har jeg ikke lyttet ret meget til Denise. Og det er nok en undladelsessynd, der skal rettes lidt op på med tiden.
Denise var ikke en bluessangerinde, der lagde beslag på hitlisterne, men mere en af den slags, der havde en fast følgeskare og blev anerkendt af andre kunstnere og musikskribenter.
Her er hun med en frivol sang, der rammer en pæl gennem den tvetydighed, som bluessanger (og for den sags skyld: pop- og rocksange) ofte ekscellerer i. Her tales der rent ud af posen, hvis I forstår, hvad jeg mener.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

67 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62