Jeg bekagler… (som At tænke sig ville sige)

20. oktober 2018

Men jeg har en del plader, jeg endnu ikke har fået anbefalet. Men bare rolig – det kommer i løbet af de nærmeste dage. Alt hvad jeg har modtaget bliver anbefalet – og fortjener det. Men, men, livet har slået nogle volter for en gammel mand. Dels er jeg blevet bedstefar for tredje gang. Og det er stort – skal jeg hilse og sige. Og det kræver også ens tilstedeværelse. Og så har der været alt det andet. Ledighed. Snarlig pensionering. Og alt det ved siden af.

Det skal ikke lyde som en dårlig undskyldning, men bare som en venlig reminder om, at bloggen kører som den plejer. Alle jer, der betænker bloggen med musik i fysik format, skal vide, at jeg sætter meget stor pris på det og hjertens gerne vil give mit lille bidrag til, at i får rigtig mange fans og lyttere. Bare at I ved det!

Nå, men lige for tiden er jeg også mest i det nostalgiske hjørne. Det er musikken fra “gamle dage”, der fylder mest i mit hovede. Tegn på, at jeg er gammel?! Måske. Men i hvert fald er det musikken fra 1950-1980, der fylder mest lige nu. Og lige i dette monent er det the Who, der presser sig på. Jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det.

https://www.youtube.com/watch?v=bl9bvuAV-Ao

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

67 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62