Kathleen Edwards kom forbi…

15. juni 2008

Man må kende sin besøgelsestid. Og det gjorde capac i går, hvor han sammen med sønnike overværede den canadiske singer-songwriter Kathleen Edwards’ koncert på Voxhall. I en sal, der sagtens kunne have rummet to gange så mange publikummer uden at blive for trang, leverede Edward med sit ferme band en fremragende og medrivende koncert med sange fra – især – sit seneste udspil, albummet Asking For Flowers.
Koncerten blev indledt af en mini-koncert med en anden sanger-sangskriver og bandmedlem hos Edwards, Jim Bryson, som Edwards omtalte som sin favorit blandt canadiske sangskrivere. Med udpræget humoristisk sans leverede han en håndfuld af sine finurlige, skæve sange akkompaneret af Brysons private trommeslager, Jeremy Gara, og i et enkelt nummer, Howe Gelb.
Derefter overtog Kathleen Edwards scenen de næste ca. 90 minutter og gav smagsprøver på sin sangskriverkunst og musik, der med et umiskendeligt canadisk touch blander elementer af moderne country, rock, folk og pop. Her var reminiscenser af Neil Young i guitarlyden (Young er et gammelt forbillede) og rock à la Tom Petty & Heartbreakers. Sidstnævnte har  Edwards lyttet til som ganske ung, og for et par uger siden mødte hun Petty og Co. ved en koncert, hvor hun fik et plektor af guitaristen Bentmont Tench, som hun stolt viste fra som sit lucky charm (der dog var til salg…).
Den små Kathleen Edwards er uden tvivl en sangskriver med fremtid i. Hun formår at strikke små fortællinger sammen i uforskammet melodiøse sange, der kan få de små hår til at rejse sig. Hun lovede at komme tilbage, og det kan vi så kun håbe på, at hun gør. Og at flere lægger vejen forbi det sted, hvor hun og bandet spiller, for det fortjener de.

Kathleen Edwards hjemmeside Myspace – Jim Brysons hjemmeside Myspace.

Kathleen Edwards’ seneste video til den umanerlig dejlige sang I Make The Dough, You Get The Glory. Om videoen fortalte Edwards, at den var sjov at lave (underforstået: det er videoer sjældent), og pladeselskabets marketingafdeling ønskede noget andet… I videoen ses blandt andet den famøse canadiske hockeyspiller Marty McSorley.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

266 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62