She loves you

4. juni 2020

Den britiske avis The Guardian har sat sig for at opliste og omtale de 100 største nr. 1-hitlistesange. Og i dag er de nået til nr. 3, The Beatles og deres “She loves you”:

“At høre She Loves You brage ud af radioen den sidste ud i august 1963 var at opfatte et råb om triumf. Alt hvad the Beatles havde lovet det første halve år blev sat i fokus på deres fjerde single, en eksplosion af overskud, der tvang verden, og ikke kun deres teenagefans, til at anerkende deres eksisten”.

Hvis man skal angive et begyndelsestidspunkt for Beatlemania, så er et godt bud netop udsendelsen af She Loves You. Det er med denne single og denne sang, det for alvor sker for The Beatles. Herefter var de og verden ikke de samme.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

71 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62