Otto Leisner er død

18. august 2008

Via Tina omme i London har jeg erfaret, at den lette danske tv-underholdnings mand, Otte Leisner, er afgået ved døden i den høje alder af 91 år. Det var han, der bragte de første levende billeder af poppens ikoner ind på capacs nethinde. Og det er jeg ham dybt taknemmelig for. At han så siden hen irriterede min blindtarm med sine (alt for) lette underholdningsprogrammer er en anden sag. Æret være hans minde.

Jørgen de Mylius udtaler i forbindelse med Leisners død følgende rammende ord:

– Han var den eneste, der leverede en lille smule musik på tv, som ellers overhovedet ikke ville have sådan noget. Det var nok også derfor, at der kun var én popsang i hver Pladeparade. Men hans måde at præsenterer dem på, stak fuldstændig af fra alt det andet beton-tv, der blev lavet dengang.

Tilbagespoling – Om Leisner i anledning af 90-års-dagen

2 kommentarer

  1. Tina - omme i London kommentarer:

    Blindtarm eller ej, saa er han altsaa et vaskeaegte klenodie og har kult status hos mig. Han og Paul Richard var mine to store idealer som barn. LOL – stoerre modsaetninger kunne man vidst ikke finde.

  2. capac kommentarer:

    @Tina: Ja, mÃ¥ske skulle jeg fÃ¥ min blindtarm fjernet, som man jo gjorde dengang… ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

728 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62