Dansk Køkken à la Anakronistisk Folkeparti
12. september 2008 * Karbonader med stuvede grønærter
* Hakkebøffer med bløde løg
* Hjerter i flødesovs
* Stegt lever
* Boller i karry
* Biksemad
* Skipperlabskovs
* Farserede porrer
* Frikadeller og stuvede bladbeder
* Forloren hare
* Kalvefrikassé
* Brunkål med “gode benâ€
* Kogt hamburgerryg
* Grydestegt kylling
* Millionbøf
* Stegt flæsk med persillesovs
* Medisterpølse
* Boller i selleri
* Oksesteg med peberodssovs
* Brasede kartofler med spejlæg
Mere? Kærnemælkssuppe med bløde rosiner; gule ærter (så røven smerter); stegt kylling med agurkesalat, kartofler og sovs; frikadeller; hønse- og oksekødssuppe med mel- og kødboller; mørbradbøf med bløde løg….
via Liselotte
12. september 2008 kl. 09:30
Brændende kærlighed?
12. september 2008 kl. 09:43
Nemlig!
12. september 2008 kl. 10:08
Den tror jeg søreme, at jeg, kæresten og bonusungerne skal have til aftensmad i dag.
12. september 2008 kl. 10:17
Svensk pølseret! Og øllebrød…
Jeg skal nok ændre det link igen. Kunne også bedre lide det!
12. september 2008 kl. 12:28
Gule ÆrRR`ter a la de Nattergale
12. september 2008 kl. 12:40
Ja, tre-dages-ærter. Pu-ha…
13. september 2008 kl. 11:45
Ja vi må have brændende kærlighed med, det er dejligt.
Jeg synes det er en fin liste, mÃ¥ se om vi kan fÃ¥ den op pÃ¥ Anakronistisk Folkeparti’s hjemmeside (hvor er den egentlig?) MÃ¥ske vi pÃ¥ den mÃ¥de kan hverve flere medlemmer.
Jeg scannede listen og fandt ud af at “farserede porrer” var kandidat for et forsøg; det kan ikke tage lang tid og vil være en dejlig variation.
13. september 2008 kl. 11:48
Donald: Farserede porrer fik jeg ikke i min bardom, men det er alligevel en klassiker. Og sÃ¥ kom jeg i tanke om stegt blodpølse med sirup, rødgrød med fløde og rismelsgrød…
Anakronistisk Folkeparti huserer pÃ¥ Facebook…