Who reads yesterdays papers?

14. august 2006

Jeg abonnerer på dagbladet Information – i weekenden. Og kun i weekenden, i erkendelse af, at jeg nok ikke når at få bladet læst i løbet af ugen. Alligevel har jeg en løbende diskussion med mig selv, om jeg ikke skulle have et normalt fultidsabonnement. For dels mister man jo noget af kontinuiteten i læsningen, og dels burde man vel – som helstuderet røver – holde en avis daglig osv. osv.

Og hvad har alle disse overvejelser så med postvæsnet at gøre, vil den kvikke læser spørge? En hel del. For er der overhovedet nogen idé i at abonnere på en postomdelt avis, når den ikke kommer til tiden? Who reads yesterdays papers?, som Mick Jagger sang for mange år siden. Ganske vist er der meget baggrundsstof i Information, men alligevel. I den sidste lange tid har det knebet gevaldigt for postvæsnet – og vi taler om koncernen Post Danmark – at få leveret min avis til tiden, dvs. på den dag, hvor avisen udkommer. I denne weekend fik jeg således ikke fredagsavisen før lørdag, hvor postbuddet til gengæld havde glemt lørdagsavisen, som jeg vist nok får i morgen – tirsdag. Dertil kommer, at avisen sjældent kommer før kl. 14.30, hvor posten ifølge firmaets oplysninger senest skal være runddelt til almindeligt dødelige postkunder. Burde jeg ikke få en reduktion i prisen? Og burde det ikke være postvæsnet, der betalte? Akkurat, som DSB skal til at betale for forsinkelser? Jeg spørger bare!

At avisproblemet især knytter sig til weekender, undrer mig ikke. For jeg ved godt, at det er i weekenden, afløserne – og det vil ofte sige unge, studerende, der skal tjene til dagen og vejen – tager over. Ikke et ondt ord om afløserne. Al begyndelse er svær, især hvis man ikke får en ordentlig instruktion. Om mon ikke det er problemet!? (Jeg abonnerer også på Weekendavisen og den kommer hver uge, med mindre der strejkes, maskinerne bryder sammen, vind og vejr forhindrer transporten…) Postvæsnet formår åbenbart ikke at oplære afløserne ordentligt. Og det kan virkeligt undre, eftersom problemet med de udeblevne aviser har eksisteret i årevis! Det er ganske enkelt pinligt! Tag jer nu sammen i Post Danmark!

2 kommentarer

  1. klaus kommentarer:

    derfor droppede jeg inform’eren… her i nyborg bliver weekendavisen nu leveret med bud inden kl. syv om morgenen sÃ¥ jeg kan have den med i toget… det er ret fedt..!

  2. capac kommentarer:

    Ja, godt vi har WA (fraregnet et par skrivende umuliusser…) :-D

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

346 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62