23. december 2020 arkiv

Juleblues – glædelig jul

23. december 2020

Måske tror Eric Clapton på julemanden!? I hvert fald hvis man skal videoen til troende (men det skal man nok ikke)…

AC/DC klassificeres: Thunderstruck

23. december 2020

Jeg er ikke sikker på, at jeg kan lide det. Den kroatiske celloduo 2Cellos har fået succes med cellofortolkninger af pop- og rocknumre. Indtil videre er det blevet til fem album med fortolkninger af U2, Nine Inch Nails, Sting, Radiohead, Paul McCartney og mange flere. Og det er ganske imponerende, hvad de to klassisk skolede musikere får ud af den moderne musik. Men – er det også godt!?

Jeg er i hvert fald i tvivl, når det gælder AC/DCs simple rocksang. Jeg synes, de to celloer taber rocken lidt på gulvet i lutter udvendighed. Der er sådan lidt ‘se hvad vi kan’ over præstationen. Jeg foretrækker i hvert fald originalen til enhver tid.

Når vinteren kommer…

23. december 2020

Paul McCartney fortsætter med at promovere sin nye plade. Endnu en video er dukket op – til sangen “When winter comes”. Men der er ikke noget, der tyder på at vinteren er lige forestående. I hvert fald melder vejrudsigten solskin i morgen på juleaftens dag. Men sne eller ej, sol eller ej, så ændrer det nok ikke så meget ved juleaften. Ja, jeg tror end ikke, at coronavirus vil ændre noget radikalt ved juleaften. Glædelig jul til alle derude.