Mordet på præsident John F Kennedy

22. november 2013

Ja, i dag er det 50 år siden USAs præsident John F Kennedy blev skudt i Dallas Texas. En disse mytologiske, historiske begivenheder, der har givet anledning til masser af bøger, film, tv-udsendelser osv. – uden at man er blevet fuldstændig klogere på, hvad der faktisk skete dengang – om hvem der stod bag. Af samme grund er drabet også genstand for den kollektive sport, der hedder ‘konspirationsteorier’. Om vi nogensinde får en fyldestgørende forklaring på, hvem der stod bag drabet og hvilke motiver, der var på spil, er et åbent spørgsmål. Dermed har jeg også sagt, at jeg tvivler på den officielle forklaring om, at det var en mands værk. Der er for mange indicier, der peger på noget andet… Konspirationsteoretikerne har plantet en tvivl i mit sind.

Fotoet ovenfor blev taget af amatørfotografen Mary Moorman lige efter Kennedy blev skudt. Hun var også en af de vidner, der ikke blev afhørt i forbindelse med den første efterforskning. Først mange år efter fortalte hun sin historie. Det kan du læse om her.

Skriv en kommentar

301 har læst indlægget