Inspector Morses “Lewis” – nu som dvd

11. november 2007

Capac omtalte for snart længe siden serien med Lewis, da det første afsnit blev vist på norsk tv. Nu kan man få hele sæsonen på dvd – oven i købet i en dansk udgave. Christian Mongsgaard på Information anmelder den positivt i weekendens Information.

5 kommentarer

 1. filoffen kommentarer:

  Hov forresten: Jeg har stadig dit videobånd med første afsnit liggende. Har villet sende det retur flere gange, men projektet er hver gang strandet på, at jeg ikke har fået taget mig sammen til at købe en ordentlig konvolut.

  Undskylder.

 2. capac kommentarer:

  @Filoffen: Husk at få den set, inden du putter den i konvolutten! :-)

 3. Fruen kommentarer:

  Kan man virkelig nyde den gode Lewis i en serie for sig… det anede jeg ikke. Og jeg er stor fan.. især af den gode John Thaw, som jo desværre ikke længere er iblandt os. Hvor fÃ¥s dvd’en ?

 4. capac kommentarer:

  @Fruen: DVD’en kan fx fÃ¥s hos http://www.laserdisken.dk eller http://www.amazon.co.uk...

 5. Fruen kommentarer:

  Man takker …

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

494 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62