Neil Youngs automobile erindringer

11. oktober 2014

Waging Heavy Peace hedder Neil Youngs seneste erindringsbog. Men den er åbenbart ikke dækkende nok for Young liv og levned, for i slutningen af denne måned kommer Special deluxe. A memoir of life & cars. Som titlen angiver, så er bogen bygget op omkring alle de biler, Young har haft frem til sin senste specialkonstruerede Lincvolt (anno 1959), som Young har gjort ethanol- og batteridrevet i erkendelse af, at den traditionelle bil og dens fossile brændsel snart er en saga blot. En bog om amerikanske drengedrømme altså. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at tænke: Hvem andre end netop Neil Young kunne finde på at skrive en så politisk ukorrekt (han egne politiske anskuelser in mente) erindringsbog?! Nå, men jeg ser frem til at læse de næsten 400 sider…

Skriv en kommentar

256 har læst indlægget