50: December 1970

28. december 2020

Lad os lige for en ordens skyld vende tilbage til 1970. Dengang var tiden omkring jul og nytår en god tid for pladeselskaberne. Det var her, der skulle hentes ind til bundlinjen. Og 1970 var ikke nogen undtagelse.
I december 1970 udkom bl.a. T. Rex, Eric Burdon & War The Black Man’s Burdon, Nico Desertshore, Love False Start, Captain Beefheart & The Magic Band Lick my decals off, baby, The Move Looking on, Ry Cooder, Ten Years After Watt, Quicksilver Messenger Service What About Me og Vashti Bunyan Just Another Diamond Day.
Men der sket også andet i den måned. John Lennon gav sit berømte interview med Rolling Stone (d. 8/12), The Doors spillede deres allersidste koncert på The Warehouse i New Orleans, og endelig blev opløsningen af The Beatles officiel og endelig med udgangen af måneden.

Skriv en kommentar

12 har læst indlægget