Omsider: All things must pass – George Harrison – 50

7. august 2021

Omsider udkom jubilæumsudgaven af George Harrisons første post-Beatles-soloalbum All things must pass. Hvorfor det har trukket ud, ved vist kun boet efter Harrison. Men nu er den så ude, og selvfølgelig i forskellige mere eller mindre opulente udgaver. Hvis man ikke kan nøjes med den elementære udgave med musikken fra de oprindelige tre LP’er, så er der også mulighed for – hvis man er hurtig (begrænset oplag!) – at investere i afbillede træboks (med træ fra Harrisons egen park), der indeholder en masse musik på Blu Ray, CD’er og LP’er plus en masse merchandise i form af røgelsespinde, figurer af hovedpersonen og nogle havenisser (kendt fra coveret på originalen), litteratur og diverse. Men så skal man også investere et sted mellem 6000 og 9000 kroner (afhængigt af, hvor man køber den – grundprisen er ca. 1000 US$). Jeg er end ikke fristet og holder mig til den gamle vinyludgave og den gamle CD-udgave, jeg allerede har.

PS. På Youtube kan man ses forskellige videoer, der pakker træboksen ud – hvis man har lyst til at fordybe sig i den.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Helge kommentarer:

    Jeg investerer måske i den nye LP-udgave. Har hørt det nye mix via Tidal og det lyder faktisk godt – især fordi Mr. Harrisons stemme er kommet betydeligt længere frem i lydbilledet.

  2. capac kommentarer:

    @Helge: Og det er jo det afgørende – byder den nye udgave på en bedre oplevelse af musikken. Og så vidt jeg har kunnet læse mig frem til, så er det tilfældet med de nye miksninger. Men derfor behøver man jo ikke købe røgelsespinde og anden extravaganza.

Skriv en kommentar

18 har læst indlægget
15,010