Sport, sport og atter sport

9. august 2021

Jeg holder meget af at se sport på tv. Fodbold, håndbold, olympiske lege osv. Knap så meget cykelsport. Og set fra denne synsvinkel har de foregående mange uger (og de kommende for den sags skyld) været den rene fryd. Og så alligevel ikke. For jeg synes, at DR, der jo har stået for de seneste store begivenheder, svigter public service-forpligtelsen på en endda særdeles grov vis. Nemlig ved at negligere alle de andre programtyper.

Serier bliver aflyst og udskudt eller sendt meget sent om aftenen (først på natten), medens andre programmer helt fordufter. Og sådan behøver det jo ikke at være. Der er da muligheder for at dele sol og vind bedre. Fx hvis tv-stationerne – de danske – arbejdede sammen og fordelte sporttimerne mellem hinanden. Eller – bedre endnu- hvis de store tv-kanaler – primært DR og TV2 – gik sammen om at lave en fælles sportskanal, hvor alle vigtige (nationale og internationale) sportsbegivenheder blev vist, så alle interesserede havde en mulighed for at se det bedste – og for at vælge andre programmer, hvis behovet opstod for det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Henny Stewart kommentarer:

  Preach! Jeg interesserer mig overhovedet ikke for nogen former for sport. Som i: Jeg deltager ikke i det, jeg gider ikke se på det, tale om det, eller på nogen som helst måde have noget med det at gøre.

  Så efter godt fjorten dage med udelukkende sport og enkelte, forkølede genudsendelser af gamle krimier, forventer jeg en programflade fra DR, der udelukkende består af interessante kvalitetsprogrammer i den næste, lange tid. OOps. Not going to happen, I know …

 2. capac kommentarer:

  @Henny Stewart: Nej, og hvad får vi – en lang, lang udsendelse om atleternes tilbagevenden til Danmark, inkl.
  interviews med familier, gamle fodboldstjerner og andet godtfolk. OL-appelsinen skal presses til sidste dråbe, medens
  journalisterne (?) venter på næste sportsbegivenhed (Post Nord Danmark Rundt, handicap-OL, EM og VM i dit og dat), som de så kan kaste sig over med lige dele nationalisme, kændisdyrkelse og følelsestv. Nå, men vi kan lukke for tv-lortet, hvis vi ikke vil være med….

Skriv en kommentar

20 har læst indlægget
15,010