Rygter fra den lokale andedam

22. februar 2022

Man skal passe på med at løbe med en halv vind, men ikke alle nedenstående oplysninger er verificeret i seriøse medier. Alligevel vover jeg pelsen.

Dels er multiinstrumentalisten m.m. Bent Hesselmann, som jeg har haft fornøjelsen af at udveksle kommentarer med her på bloggen – se her  ( i kommentarfeltet) – fyldt 83 år. Men kender jeg Bent rigtigt, så er han stadigvæk aktiv med musikken.

Og så forlyder det, at Per-Olof “Flob” Hansen er død. Han blev kendt som basssist i Peter Bellis band Les Rivals, og var broder til en anden kendt musiker fra tresserne, nemlig afdøde Rudolph Hansen, der blev landskendt som en del af The Defenders. Nærmere oplysninger har jeg endnu ikke.

Der forlyder også, at saxofonisten m.m. Jesper Nehammer er død. Han blev kendt som bl.a. en del af Entrance, men også i en række jazz-sammenhænge, Aske Benzon og Thors Hammer.

Jeg vender selvfølgelig tilbage, hvis der dukker nekrologer og lignende op om de to sidstnævnte. Rygterne skyldes fanklubberne for tresser- og halvfjerdserrock på Facebook. Jeg vender tilbage, hvis der dukker nekrologer eller andet op vedr. de to sidstnævnte.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

70 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62