5 millioner Beatlessange

16. januar 2011

I fredags kunne Apple Inc. afsløre, at ITunes-butikken har solgt mere en 5 millioner Beatlessange, siden november 2010, hvor gruppens musik omsider blev tilgængelige i den elektroniske pladebutik. Hertil skal lægges mere end 1 million album. Albummet “Abbey Road”, som også topper listen over solgte vinyler, er det mest efterspurgte hos ITunes. Og sangen “Here Comes The Sun” – en Harrison-komposition! – er den mest købte sang.
Alt andet lige, så er det godt gået af en beatgruppe, der stoppede i 1970.

3 kommentarer

  1. AagePK kommentarer:

    Har du været på Koldinghus? Min søster har lige i dag fortalt om den store Beatles Forever- udstilling, der kører frem til 27 Februar. Man må jo se, om man kan snige sig ud af reservatet og komme til fastlandet, hun var ret begejstret.

  2. capac kommentarer:

    @AagePK: Nej, men også jeg har overvejet, om ikke det var turen værd.

  3. WilliamJansen kommentarer:

    Hvorfor Abbey Road?

    Det er en fin plade, men har den et ry for at være den mest interssante eller mest ørehængede Beatles-skive? Jeg havde regnet med at Sgt. Pepper eller The White Album havde det ry, eller var løbet med den ære.

    …og Here Comes The Sun er en fed sang, men jeg havde forventet at Come Together eller Let It Be havde solgt bedst fra den plade. MÃ¥ske er det en vinter-ting, som Here Comes The Sun taler midt imod, og vi havde fÃ¥et et andet resultat, hvis de var frigivet om forÃ¥ret.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

163 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62