Sean Connery ude af Indiana Jones 4

8. juni 2007

For en drengerøv som capac er det med beklagelse, at man læser, at Sean Connery – til trods for mange og vedvarende rygter – ikke kommer til at medvirke i det fjerde afsnit af sagaen om Indiana Jones. Han var – som man vil huske – med i den seneste udgave fra 1989 “Indiana Jones and the Last Crusade”, og var med til at gøre filmen mere end almindeligt seværdig i kraft af sin djærve, maskuline humor og professionelle modspil til den lidt endimensionelle Harrison Ford.
Det skal siges, at Connery har været på tale til filmen, men med hans egne ord i den udsendte pressemeddelelse, så er retirement is just too damned much fun!
Til gengæld er der andre gode nyheder, blandt andet at Cate Blanchett, som capac ikke kan blive træt af at øjne (!), er på rollelisten.
Connery, der altid er god for en rap bemærkning, slutter af med nogle gode råd til “sønnike” Harrison Ford: “Demand that the critters be digital, the cliffs be low, and for goodness sake keep that whip by your side at all times in case you need to escape from the stunt coordinator!”. Som antydet: En mand med humor.

2 kommentarer

  1. Deborah kommentarer:

    Øv, øv og tre gange øv! Elsker Connery, bÃ¥de som mand og skuespiller, hvilket jeg vist ogsÃ¥ “diskret” har hintet om, ovre hos mig flere gange.

  2. capac kommentarer:

    @Deborah: Ja, han kan det der med kvinder (bortset fra de problemer, han har haft med konen derhjemme)! ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

415 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62