Coveralbum – de værste og de bedste

18. august 2013

 

Den britiske avis The Independent har fået den idé at lade en medarbejder udpege de bedste og de værste  coveralbum. Og det er der blevet en sjov og inspirerende liste ud af.

The Beatles og The Rolling Stones startede med at lave coveralbum og gennem årtierne er der kommet rigtig mange – og det gør der fortsat. Så det er måske den største anke, jeg har mod listen: At den kun får toppen af isbjerget med. Men så kan vi jo bare selv følge op med indlæg om gode og dårlige coveralbum (og det har jeg sådan set allerede gjort).
På listen finder man fine eksempler med David Bowie (Pin ups), Bryan Ferry (These Foolish Things), John Lennon (Rock’n roll), Johnny Cash osv. , men der er også plader, der er forbigået mine ører mere eller mindre. Med Rage against the Machine, Tory Amos, Rhydian og Kathryn Williams. Der er et par plader, jeg lige skal have tjekket op på. Og så er der flopperne: Duran Duran (Thank you) og selveste Rod Stewart (When we were the new boys). Den sidstnævnte har jeg ikke fået lyttet til, så den har jeg pt ingen mening om. Men vender gerne tilbage ved lejlighed, for Stewart er en af bloggens favoritter.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

150 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62