Journalist med slag i

12. september 2007

Jens Blauenfeldt viser et maleri frem...

»Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte: Hey, det er amerikanerne, nu får de smæk. Det har de rigtigt godt af«.

Der skal ikke være tvivl om det: DRs journalister er fremme i skoene. Først havde vi sagen om tv-skærmtrolden, Jeppe Nybroe, der tog den journalistiske fiktion lidt for alvorlig og derfor fik en fratrædelsesordning; så var der Kim Bilsøe Lassen, der lod en britisk, islamisk fundamentalist fremføre sin propaganda ganske uimodsagt, og nu er der så den sympatiske Jens Blauenfeldt, kendt fra det underholdende snageprogram “Kender du typen?”, der i Aftenshowet, hvor han er vært, glemte den gamle sandhed om, at man skal tænke for man taler, også selv om man siger, hvad man tænker. Udtalelsen, der kom i anledning af årsdagen for angrebet på tvillingetårnene i New York, er i strid med DRs regler for, hvad en medarbejder må sige. Det er i øvrigt en tendens på DR, at man udtrykker noget, man ikke mener. Jeg tænker selvfølgelig på DR-direktørens støtte-t-shirt for Ungdomshuset.
Selv undskylder Jens Blauenfeldt og tilføjer: “Nu, hvor jeg ser mine egne ord på tryk, kan jeg godt se, at de kan tolkes politisk. Det var under ingen omstændigheder min mening, og det er jeg ked af og beklage”. Vi takker for udlægningen. Slip of the Tongue.

Opdatering 13/9: Blauenfeldts fortalelse er – ikke overraskende – blevet et indslag på YouTube

En kommentar

  1. Allan kommentarer:

    skægt at højrefløjen ikke falder over sig i kampen for mandens ytringsfrihed…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

353 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62