Rumhund – Stylophone

28. maj 2015

Bag bandnavnet Rumhund finder vi sangskriver og forsanger Søren Vestergaard, bassist Jonas Wegner og trommeslager Johannes Gissel. På deres nye EP tager de et tema op, som man – alt efter hvilket humør kan nu er i – kan betegne som klassisk eller fortærsket, nemlig den brudte kærlighedsrelation. Fuglen er fløjet – og det giver så anledning til en god håndfuld sange om bruddet og de tanker, det kan give anledning til. Jovist, kærligheden bliver vi aldrig færdig med – uanset alder.

Og med den brudte kærlighed, det knuste hjerte, skuffelsen osv. så følger også melankolien og tristessen som nødvendige skygger. Og sådan er det også i Vestergaards syv sange på mini-albummet “Stylophone”, hvis titel måske sigter til forsøget på at iscenesætte de syv sange i flere stilistiske lag. For i sangene blander popsangen sig med lag af electronica, rock, folk m.m. På den led er det lille album i pagt med tiden, hvor en markant tendens er, at musikken ikke respekterer traditionelle genregrænser, men frit og til tider respektløst overskrider grænserne for at finde et personligt og i bedste fald unikt udtryk.

Med Stylophtone har Rumhund leveret et lille album, der henvender sig til ethvert pophovede, der er hjerteknust eller i hvert fald kan huske, hvordan det er at være i den situation. Hermed anbefalet.

Rumhund. Stylophone. MinimeRecords. Udkom den 25. maj

 

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

207 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62