Duffy tager rockfærgen

2. marts 2008


I Storbritannien er der Amy Winehouse, og så er der de andre. De såkaldte “new Amys” Sådan cirka i hvert fald, hvis man læser i musikpressen. Og en af de andre er den walisiske sangerinde Aimee Anne Duffy, blot kaldet Duffy. En anden er Adele. I forsøget på at undgå Frøkenens højtspillende Boogieliste på DR1 har jeg ikke kunnet undgå at blive lidt indfanget af hendes øjeblikkelige hit Mercy – yeah, yeah, yeah – der ledsages af en video, hvor Duffy smyger sig i en tætsiddende kjole. Bedre er det ikke blevet af, at Charlotte har smidt et link til videoen ind på sin side og har fået humøret justeret af den grund.
Den 23-årige walisiske blondine har sunget i henved ti år, men først i 2007 kom det større gennembrud med en pladekontrakt hos A&M og optrædener på BBC (hos Jools Holland blandt andet). Singlen “Rockferry” brød isen og med “Mercy” indtog hun førstepladsen i UK. Hvor langt talentet holder, vil vi afvente at se. Men det er bestemt en interessant stemme i den britiske soul-rock-musik. Duffy har selvfølgelig en Myspace-side, hvor man kan høre mere. Og en hjemmeside, hvor man kan downloade et gratis nummer mod at lade sig registrere (wmv-format!)

Rockferry

2 kommentarer

  1. charlotte kommentarer:

    Har været svært optaget af CV og ledighedserklæringer, 14 mÃ¥neders lønsedler og skattekort (det er min “første ledighedsdag” i dag – fÃ¥r man en gave, eller hvordan er det med det?), og ser først nu, at du, søde capac, linker til mig. Tak for det ;-)
    Jeg kom til at tænke pÃ¥ en anden dejlig dame(ud over Duffy), som du har blogget om: Dusty Springfield og hendes “Son of a Preacher Man” er i samme katagori, synes jeg.

  2. capac kommentarer:

    @Charlotte: En gave på første ledighedsdag!? Måske din rare mand vil betænke dig med en. Beskæftigelsesministeren vil nok hellere jage dig rundt i manegen.
    Og jo, Dusty giver de unge damer noget at leve op til!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

855 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62