Capac har modtaget en pris…

27. august 2008

Med alderen har capac lært, at man skal sætte pris på andres anerkendelse. Og sådan et lille kærligt skulderklap er mere værd en tusind unikke i statistikken. Det lille emblem vidner om, at man har læsere, der værdsætter det, man grifler ned på sin blog. Og større kan det vel ikke blive for en blogforfatter. Så: Mange tak, Tina!

Inger roser uden torne, ingen grise uden orne. Med prisen følger en forpligtelse til at udpege fem andre bloggere, der fortjener et skulderklap. Heldigvis er der rigtig mange at vælge af, så for ikke at gentage mig selv har jeg grebet dybt ned i posen:

Mandejammer – fordi jammermanden udstiller sider af det at være en mand, som alt for sjældent kommer op til overfladen, og fordi jeg bliver så glad for mig selv og mit liv, når jammermanden udstiller sine neuroser, dæmoner og svagheder. Godt, hans kone endnu ikke har fundet ham derude i cyberspace!

Many – fordi hun fra den anden side af kønsbarrieren udsender sine hurmørsvingende små overlevelsesnoter fra et liv som single-skolerlærerinde-mor med løsgående øgler.

Modstrøm – fordi denne kanal også sender musik og musikindlæg ud til folket med kærlighed og hengivelse til emnet…

En luders dagbog – fordi forfatterinden kæmper en indædt kamp for anerkendelse af den af lyst valgte levevej i en tid, hvor konformitet, ensretning og nypuritanisme går hånd i hånd på tværs af alle politiske skel… Fortsæt kampen!

Deborah – fordi hestepiger styrer for vildt (og fordi Deborah er en af mine allermest trofaste læserinder…)

9 kommentarer

  1. Deborah kommentarer:

    Tusind, tusind tak skal du have. Det er da for vildt, at 2 mennesker, synes, jeg skal have prisen. Men som du siger, en god ting kan ikke gøres for ofte, og jeg sætter skam stor pris på også din anderkendelse. Og så er jeg jo glad for, at du synes, hestepiger styrer for vildt *Griner* Tusind tak!

  2. capac kommentarer:

    @Deborah: Det manglede da bare… ;-)

  3. Sus Luder kommentarer:

    Tak! :-)

  4. capac kommentarer:

    @Sus: Det var så lidt. Fortsæt! ;-)

  5. /many kommentarer:

    Jamen dog.

  6. capac kommentarer:

    ja da

  7. Jens Jørgen Thorsen kommentarer:

    CAPAC, tillykke med prisen!

    Men… denne pris tvinger dig til at gøre din blog mere ægte dansk!

    MÃ¥ jeg foreslÃ¥ Holger Fællessanger med “Uden øl og langt fra hjemmet”

    og en hopsa med Bror Kalles Kapel, f.x. “Skæve Thorvald”!

    Hvem ved, måske vil Søren Krarup kommentere i din blog.

    Jens Jørgen

  8. capac kommentarer:

    @Jens Jørgen: Bare tanken om at Sorte-Søren vil kommentere! Du har ret. Jeg mÃ¥ skrive noget om Jodle-Keld, Fællessanger, Jodle-Birge, Richard Ragnswald og andre danske kulturklenodier…

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

633 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62