Pernille laver ravage…

6. december 2008

Pernille her, der og allevegne i går. Det er en god historie. Og Pernille stikker ikke op for gammelpolitisk bollemælk. Så længe der er en Pernille, er der håb for den hjemlige politik. Vi har brug for lidt Barack Obama-optimismen her i den borgerlige gråhed.
Heldigvis har den gamle ged Mogens Lykketoft åbnet døren for hende. Måske vejrer han politisk morgenluft? Og Enhedslistens folk – i Politiken omdøbt til Ensomhedslisten – ved man ikke rigtig, hvilken fod man skal stå på. Det er også svært at sige farvel til en stemmemagnet og feminint fyrtårn.
Capac følger Pernille nøje i den kommende tid. Og krydser fingre. Fald nu ikke til patten, Pernille.
Tak til random for henvisningen til det feminine fotografi.

8 kommentarer

  1. Tina - omme i London kommentarer:

    “den gamle ged Mogens Lykketoft” – LOL!

  2. capac kommentarer:

    @Tina: Ja, ged – nu uden fipskæg! ;-)

  3. ats kommentarer:

    SIDSTE!!!

    Det lykkedes sent i aftes for Pernille Rosenkrantz-Theil at finde et punkt, hvor hun er enig med sit nye parti:

    “Jeg kan endnu ikke afsløre, hvad det er, jeg er enig med Suicidaldemokraterne om, for jeg synes, at Helle Thorning-Schmidt skal være den første, der fÃ¥r det at vide«, siger Rosenkrantz-Theil og tilføjer:

    “Hun bliver nok glad!«.

  4. capac kommentarer:

    ats: AT TÆNKE SIG… he-he..

  5. ats kommentarer:

    Fra Pernille Rosenkrantz-Theils blog:

    Jeg føler nu, at jeg for alvor er ved at blive suicidaldemokrat. Forleden læste jeg således partiprogrammet og fandt flere ting, som faktisk lød ganske fornuftige. Jeg kan ikke lige huske, hvad det var, men det er jo også lige meget, for i politik er det de store linjer, der er vigtige.

    Jeg ved godt, at jeg tidligere har sagt, at der ikke er politisk bund i det, Helle Thorning siger, og at det ikke er nok, at hun har et kønt ansigt. Men det var altså noget, jeg sagde, inden jeg mødte Helle personligt og kunne konstatere, at hun ikke var nær så køn, som jeg troede.

    Jeg har også engang sagt, at alle suicidaldemokrater er dumme, og det passer i hvert fald ikke længere, efter at jeg selv er blevet det. Altså suicidaldemokrat, ikke dum.

  6. capac kommentarer:

    @ats: Suididaldemokraterne Рats er b̴de morsom og lidt ondskabsfuld! :-)

  7. ats kommentarer:

    LYNINTERVIEW

    Pernille Rosenkrantz-Theil, en række suicidaldemokrater synes, det er et problem, at du ikke er enig i partiets politik. Hvad siger du til det?

    “Det er jeg heller ikke enig i!«.

  8. capac kommentarer:

    @ats: Ja, lad os være enige om det!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

299 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62