Macca i Hamborg

5. december 2009

Selv om han angiveligt har skruet ned for blusset, så turnerer han alligevel. Ham Sir Paul Mccartney. Og den nye Europaturné blev skudt i gang forleden i Hamborg. Det sted, hvor det hele startede i følge mytologien. Star Club for næsten halvtreds år siden.

Og det giver  sig selv, at de lokale har set frem til heltens tilbagevenden. Derfor var der også en del frustration over, at den ellers punktlige Mccartney startede koncerten med en times forsinkelse. Bedre blev det ikke af, at Sir Paul forinden havde takket nej til den ære, det er, at skrive sit navn ind i byens Gyldne Bog på rådhuset. En ære, der kun er beskåret kongelige og levende legender. Og den slags lægger tyskerne stor vægt på.

Hvad Paul Mccartneys bevæggrunde har været fortaber sig i det uvisse. Måske er han bare blevet mæt af alle de hædersbevisninger, han i den seneste tid er blevet overhældt med. Han har jo fået det hele, og lidt til. Så det er vel forventeligt, at man kan blive en anelse blasert.

Men koncerten kom i gang og varede to og en halv time. Og hvordan formilder man så et knottent publikum? Jo, man lægger ud med et par gode Beatles-sange. Magical Mystery Tour og Drive My Car. Det kan tage toppen af selv den største ærgelse. Derefter gik det slag i slag med hits fra Mccartneys store sangkatalog. Selv The Telegraphs blaserte anmelder måtte overgive sig og give manden tre stjerner.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

164 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62