Vic Chesnutt er død

26. december 2009

For ikke så længe siden skrev jeg et indlæg om sangeren og sangskriveren Vic Chesnutt. Et lidenskabeligt, talentfuldt menneske, men også et menneske med store personlige problemer. I går kunne man så læse, at han havde forsøgt at tage sig af dage og nu lå i coma. Nogle websider havde allerede forudgrebet, hvad der ville ske, og havde erklæret ham død. Det er nu blevet bekræftet af kilder. Bl.a. af The New York Times. 45 år blev han. Alt for tidligt at forlade denne jord, er man tilbøjelig til at mene. Men Chesnutt fik et svært liv. Som 18-årig blev han paralyseret og bundet til en rullestol efter en alvorlig bilulykke. Ulykken blev tydeligvis både en velsignelse og en forbandelse. Den satte gang i hans karriere som musiker og sangskriver, men forstærkede nok også den suicidale tilbøjelighed, han bar rundt på og som han flere gange forsøgte at udleve. Hvis man kan sige det sådan. Nu er Vic ikke mere til at berige musiklivet. Det er en skam.PS. Chesnutt efterlod sig en stor gæld for hospitalsophold og andre medicinske udgifter. Nu er der så lavet en posthum fond, der skal samle penge ind til at dække beløbet. Tak til Gabs for link.
Hør hvad REMs Michael Stipe har at sige om Vic Chesnutt.

Mod Strømmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

290 har læst indlægget
14,927