International Music Freedom Day

3. marts 2010

Medens Boogie-listens hitlistemusik brager ud i stuen, hvor Frøkenen huserer, og jeg selv søger tilflugt bag hovedtelefonerne får at finde modlyd, så går det op for mig, at det netop i dag er Music Freedom Day 2010. Og det er værd at bemærke. I vores del af verden kan må måske lede af den vildfarelse, at musik er en uskyldig foreteelse, og at dens største problem er at tjene penge. Men andre steder fængsles, censureres og undertrykkes mennesker, fordi de spiller musik. Det gælder fx sangeren Lapiro de Mbanga, der sidder i fængsel i Cameroun. Det er foreningen Freemuse, der står bag initiativet, der skal skabe opmærksomhed omkring problemet: musik og ytringsfrihed. Læs mere her på Freemuse.org.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

173 har læst indlægget
14,919