Sebastian Lind albumdebuterer – vind festbilletter her!

29. april 2010

Som læseren måske kan huske, har jeg et par gange omtalt Sebastian Lind i denne blog. Og den 17. maj udkommer Linds første album. I den forbindelse fejres udgivelsen med en fest på Train i forbindelse med Spot Festivalen. Festen løber af stablen den 21. maj.

Hvis du kunne tænke dig at komme med til festen, så har du chance for at vinde 2×2 billetter lige her! Du skal blot være med i en lille konkurrence. Kan du svare på følgende spørgsmål: “Hvad hedder Sebastian Linds nyeste single?“, så er du med i konkurrencen. Hvis du er rigtig heldig får du måske også den nye cd oven i hatten.

Jeg vender tilbage til albummet, når det er udkommet og kommet ind af min brevsprække.

PS. Det er Jonas Vuf fra VUF Empire, der står for konkurrence – og jeg giver bare en hånd til dansk musiks græsrødder… For at det ikke skal være for nemt undlader jeg at linke til Sebastians myspaceside og mine egne skriverier om ham.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

140 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62