Elvis Costello spiller og synger i Avatar Studios

16. november 2010

Elvis Costello har udsendt sit 11. album på ti år. National Ransom hedder det, og en tur rundt hos anmelderne i det store udland efterlader et indtryk af en plade, der sprudler af forvandlingkuglen Costellos musikalske generøsitet og overskud. Nogle opfatter pladen som den bedste fra manden i mands minde, andre rynker på næsen over den store stilmæssige spredning, der går fra Cole Porter-agtige sange til britisk pub-rock (titelnummeret). Jovist, Costello har altid voldt anmelderne vanskeligheder lige siden han sprang ud som new wave-rocker og var bladnegernes mareridt, fordi han var uberegnelig som interviewoffer.
Medens vi venter på at få lejlighed til at lytte til pladen, kan vi passende lytte til Costello i en koncert fra Avatar Studios.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

162 har læst indlægget
14,808