Nyt dansk: Sky Architects – The Reflection

24. januar 2011

Fra den århusianske kvintet Sky Architects har jeg modtaget EP’en The Reflection, som jeg har lyttet en del til i de forgangne uge. Bandet, der består af forsangeren, tekstforfatteren og guitaristen Stefan Fast, guitaristen Thomas Lassen, trommeslageren Steffen Rasmussen, basisten, guitaristen og tekstforfatteren Benjamin Graneberg og tangentspilleren og sangeren Christian Bjerg, pladedebuterede i 2008 med en EP (som jeg ikke har hørt).
Den nye EP (der er produceret af Jacob Bredahl i Dead Rat Studios) er, som flere af de andre plader, jeg har omtalt i denne blog, et understregning af, at det ikke skorter på talentmasse i dansk musikliv.

Som mange af deres samtidige har Sky Architects suget til sig af de moderne musikformer, der har strømmet ind i deres ører. Og det er der kommet en særlig legering ud af, hvis mest iørefaldende kendetegn er en udpræget sans for stemningsfulde, følsomme melodier, henførte tekster og drønende guitarer, der kalder associationer frem i retning af post-punk-bands.

Det er ikke luftkasteller, de århusianske himmelarkitekter bygger, men musik, der er drevet af lidenskab og glæde ved musikalsk udfoldelse. Lyt til dem og gå til deres koncerter derude i byen.

link

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

279 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62