“Pikken fra Herning” er tilbage

9. maj 2007

Her i bloggen vil vi gerne følge en sag til dørs. Og for ikke så længe siden rejste vi spørgsmålet: Hvad blev der af Rudy Frederiksen aka “Pikken fra Herning” (m. digteren Peter Laugesens malende betegnelse), der siden den famøse sexskandalesags opståen har taget et nyt navn.
Nu kan DR Nyhederne fortælle, at anklagemyndigheden omsider tiltaler den tidligere amtschatkonsulent for “at udbrede utugtige billeder af unge piger”. Af hensyn til læsere, der ikke er bekendt med ordet “utugtig” skal capac uddybe det sådan, at Rudy har gjort sig skyldig i at videofotografere unge piger under 18 år uden tøj på og i seksuelle situationer med selv samme Rudy. Billedmaterialet skulle derefter været blevet distribueret via internettet. Rudy sigtes også for underslæb i forbindelse med salg af fotoudstyr.
Det har taget anklagemyndigheden otte måneder at nå frem til anklageskriftet. Otte måneder.

Skriv en kommentar

831 har læst indlægget