Blomsterpunkhår i århus: Sandi Thom

9. maj 2007


For at det ikke skal være løgn, så besøger Sandi Thom – omtalt her og hisset – århus. Det sker på Voxhall den 18. maj. Voxhall skriver:

“Sandi Thom’s hit “I Wish I Was a Punkrocker” fra 2006 blev faktisk udsendt allerede i 2005 – ganske uden succes.
Dengang kunne Sandi Thom ha’ knækket ryggen på musikken og hun var lige ved at opgive det hele (tilmed da bandbussen brød sammen efter et job) da hun fik en smart idé: hvorfor ikke sende en række koncerter over nettet via webcam! Efter god planlægning og med lidt hjælp begyndte hun 24. februar 2006 med en serie på 21 live-koncerter fra sin egen kælder, streamet professionelt over nettet. Første aften var der 70 der kiggede forbi, næste dag 670 og på den 10. dag var der 162.000 fra flere lande, der kiggede med!
Resten er – som man siger – historie. Debutalbummet “Smile… it confuses People” udkom juni sidste år og viser en moden neo-folk sangerinde med tæft for den gode melodi og med en kraftfuld stemme. Sandi Thom – og hendes album – fortjener absolut at man låner hende et øre. Selv om hun er en debuterende kunstner, så har hun skrevet sange siden hun var 11-12 år og absolut en kunstner der er værd at lægge mærke til.”

Som man kan se, får Voxhall ikke hele historien med, men det skal de nu ikke høre noget for, når de sådan har slæbt hende til byen…

Skriv en kommentar

1.467 har læst indlægget