Hvem var Hvalrossen? Hvem havde skylden?

19. juni 2011

Som man sagde i gamle dage: Der skal to til en kop Medova. Eller måske flere. Og hvem kan placere skylden i en skilsmisse? Hm. Siden The Beatles gik i opløsning har mangen en kommentator og Beatlekender forsøgt at placere skylden for gruppens opløsning på enten Paul eller John. Hvem var skurken? I New Musical Express placerer Sir Paul tilsyneladende skylden på sin afdøde kollega med ordene: “Basically me, George and Ringo said ‘Does this have to be final, could we do a couple of gigs or can we think about this tomorrow?’, but John was off with Yoko and he was saying ‘No, no, it’s great, I feel a release’ and all that. So that was kind of final.” Me and George and Ringo… Well, well, well… Skal vi ikke bare sige, at løbet var kørt.

Beatles: The End

Skriv en kommentar

154 har læst indlægget