Phenomenal Handclap Band – dyrker det nostalgiske…

1. januar 2012

Det er bare sådan et bandnavn, jeg slet ikke kan stå for. Phenomenal Handclap Band. Ringere bliver det ikke af, at det 7-8-mand store bandprojekt, der stammer fra New York City og blev dannet af Daniel Collas og Sean Marquand, er et band, der vedgår arv og gæld fra de foregående halvtreds år populærmusik, ikke minst tressernes soul, psychedelia og beat.

I 2009 fik de to herrer, der begge er dj’s og producere, hjælp fra musikalske venner og lavede debutalbummet Phenomenal Handclap Band (Tummy Touch Records). Med til at skabe opmærksomhed omkring bandet har været, at de sidste år fik mulighed for at turnere i selskab med selveste Bryan Ferry.

Og i år udsender bandet så deres andet album Form and Control. Og der er allerede udsendt en appetitvækkende video, der nærmest driver af inspiration fra tressernes musikalske og visuelle æstetik. Titlen på singleudspillet er “The Unknown Faces At Father James Park”.

[ikke krediteret PR-foto]

Hør mere her: Myspace -  Youtube

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

160 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62