www.w7.com: gratis musik og reklamer

22. juni 2007

Vi har i denne blog fulgt udviklingen inden for det ømtålelige emne: download af musik. Som bekendt har internettet revolutioneret distributionen af musik med konsekvenser for alle involverede parter: musikindustrien, kunstnerne og forbrugerne. Den seneste udvikling, der forsøger at tage højde for konflikten mellem (illegal) fildeling af musik på den ene side og kunstnerrettigheder på den anden side er at lade reklamer finansiere gratis musik. Vi har fx nævnt projektet Spacefrog, der dog ikke helt har levet op til tanken om ikke-krypteret musikdownload til gengæld for reklameindtægter. Men nu kan soundvenue.com fortælle, at pladeselskabet V2, der huser nye fremadstormende navne som Bloc Party, Stereophonics, Cold War Kids og The Rakes, sammen med www.w7.com tilbyder gratis musik. Sammen med musiknumrene får man så en reklame, som man dog kan fjerne efter et stykke tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

634 har læst indlægget
15,014