The Righteous: Never-Never land –

26. november 2012

“Little girl make me lie next to you tonight

Lick on my neck, bite my lip

and sink your nails into my back

I’ll let you into my Never-Never Land again

Never-Never Land

Never-Never Land

Never-Never Land

Never-Never Land”

Citatet ovenfor fra titelsangen “Never-Never Land” forklarer ganske enkelt, hvilket Never-Never Land, titlen henviser til. Det er ikke Peter Pans drømmeland, men kærlighedens eller erotikens. Og netop forholdet mellem kønnene er et gennemgående tema i sangskriver Timo Jeppe Møllenbergs sange, fx “My Girl“, “Craving for her touch”, “What you make me do” og “By your side”. Så man kan vel påstå, at kvartetten The Righteous på deres nye, andet album tematisk bevæger sig inden for rockens og poppens kendte emnekredse.

Og musikken kan heller ikke løbe fra, at den står i gæld til traditionen. Nærmere bestemt den rå, upolerede rock af den slags, der stadigvæk har en dragende effekt på unge mænd (og kvinder) mellem 14 og 30. De skrøbelige melodier bæres frem af Kasper Dreyers heftige keyboards, der er tunge af associationer til tressernes dyrkelse af netop orglet, Andreas Wiggers og Bartal Læarsson solide rytmegenerator af bas og trommer og Timo Jeppe Møllenbergs guitar og maskulint hæse stemme. The Righteous spiller en afart af garagerock med højt testoteronniveau og et lige så højt oktantal. Velegnet til de mange scener rundt om i landet, som bandet spiller på – og hvor der er brug for noget at danse til osv..

The Righteous. Never-Never Land.  Produceret af: Jens Benz & The Righteous. 2012. Er udkommet.

Skriv en kommentar

561 har læst indlægget