Det 21. århundredes ambassadører for fred og musik – Foxygen

27. januar 2013

Indieduoen Foxygen – bestående af Jonathan Rado og Sam France – er nok et af de seneste par ugers mest hypede navn. I kraft af duoens andet album med den ret så retrospektive titel We are the 21th Century Ambassadeurs of Peace and Music. Titlen ligefrem lugter langt væk af noget, der kunne være blevet til i de vist nok glade tressere. Det kunne være en titel fra Country Joe & The Fishs overskudslager eller noget. Og smuglytning til pladen overbeviser bare en om, at det langt fra er nogen tilfældighed med den slags nostalgiske associationer. Lyt for eksempel til sangen "San Francisco" (!), der er en slags moderne opdatering af Scott McKenzie og Mamas & Papas. En ubesværet letbenet og stærkt indtagende lille neo-hippie-popsang. Hvis hippieperioden havde varet frem til i dag, så ville det måske være sådan hippierne ville lyde…

Foxygen har også besøgt NPRs World Cafe, hvor de optræder live. God fornøjelse – Peace & Love & Music!

Skriv en kommentar

171 har læst indlægget