Richard Thompson – Electric

29. januar 2013

Der hviler en aura af respekt om det tidligere Fairport Convention-medlem, musikeren og sangskriveren Richard Thomnpson. Siden han trådte ind på musikscenen med Fairport i 1967 har han med sin sangskrivning (som et utal af britiske og amerikanske kunstnere har nydt godt af) og sit guitarspil sat et eftertrykkeligt præg på britisk populærmusik. Og sammen med sin daværende kone Linda Thompson indspillede han en af britisk rock store klassiske plader I want to see the bright lights tonight (udkom 1974), der blev en klassiker, selv om den egentlig ikke solgte mange meter dengang.

Thompson er en af den slags musikere, det altid er værd at lytte til i kraft af sine underfuldige tekster og sit sublime guitarspil. Og nu er det muligt at lytte til hans senseste udspil Electric, der streames lige her.

Skriv en kommentar

537 har læst indlægget