Jason Molina – in memoriam

24. marts 2013

Hvis man som denne skribent surfer meget rundt på internettets musik- og kultursider, så vil det næppe være forbigået ens opmærksomhed, at singer-songwriteren Jason Molina døde for kort tid siden. Af druk. 

Den unge sanger og musiker blev berømt i indiekredse i kraft af to projekter:  Songs: Ohia, der var en løst projekt med Molina i centrum, og Magnolia Electric Co., der havde karakter af et egentlig band.
Som jeg tidligere har været inde på, så er den bedste måde at erindre afdøde musikere på at lytte til deres musik. I Jason Molinas tilfælde lettes erindringsarbejdet, fordi hele hans bagkatalog for tiden streames på Molinas site. Velbekomme – og hvil i fred.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

386 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62