The Replacements – gendannes for en stund…

13. juni 2013

Dagen i dag overskylles af interessante nyheder på musikfronten. Først nyheden om, at Bob Dylan giver ikke mindre end to koncerter i Falkoner Center til efteråret. Bob spiller til han falder om. Og dernæst den inciterende nyhed om, at firserkultbandet The Replacements – nærmere bestemt frontfiguren Paul Westerberg og bassisten Tommy Stinson pluse nogle endnu ikke identificerede musikere – gendannes for første gang i mere end tyve år i forbindelse med den såkaldte Riot Fest i hhv. Toronto, Denver og Chicago. Det sker ultimo september. Replacements optræder sammen med navne som Blondie, Iggy Pop and the Stooges, Violent Femmes og Yo La Tengo. Så hvis man virkelig er til Bob Dylan og Replacements, så er der med at komme til lommerne og få planlagt i tide.
Replacements – Tim

Skriv en kommentar

116 har læst indlægget