Chris Farlowe – “Out of Time”

10. september 2007

Den forgangne uges episode af The Royal satte ikke rigtig gang i nostalgigeneratoren. Måske var episoden for spændende. Men balladen om Keith Richard og den svenske presse, der havde vendt tommelfingeren ned efter en Stones-koncert hinsidan fik mig – af en eller anden sikkert neurologisk årsag – til at tænke på den gamle Stones-sang Out of Time. Den engelske sanger Chris Farlowe (John Henry Deighton) lavede en cover-version af nummeret, som indtog førstepladsen på den britiske singlehitliste i 1966. Hans særprægede stemme passer da også perfekt til denne Jagger/Richard-ballade. Hittet blev fulgt op af andre mindre hits, fx med Mike d’Abo-klassikeren “Handbags and Gladrags”. I halvfjerdserne blev han en del af det succesfulde jazz-rock-ensemble Colosseum. Han er stadigvæk aktiv og er en højt respekteret kunstner i England.
Apropos min yndlings-underholdningsserie om hospitalet The Royal, så har jeg læst, at man agter at fortsætte serien – og føre den op til nutiden. Hm. Som nostalgiker og anakronist må jeg spørge: Er det nu en god idé!? Hvad nu hvis soundtracket bliver hip-hop, house, rap og lignende. Det vil ikke være helt den samme fornøjelse! Nå, men her er Chris Farlowe fra de gode gamle dage:

Skriv en kommentar

260 har læst indlægget