Tony Joe White på verdenscafeen

6. februar 2014

Mellem år og dag er jeg vendt tilbage til den nu 70-årige Tony Joe White. White hævdes at have opfundet sumprocken (swamp rock), den der seje, tilbagelænede rockform, der har sine rødder i det dybe landlige syd og er så amerikansk som apple pie. Ser man bort fra dengang, hvor Elvis indspillede hans sang “Polk Salad Annie”, så har White befundet sig afsides på rockens landkort. Og herfra har han lavet sine mange sange, hvoraf nogle er blevet indspillet af mere kendte kunstnere som fx Dusty Springfield eller Tina Turner. Han har indspillet mange album. Det seneste bærer titlen Hoodoo og den er lige så svampet som de foregående. Her optræder han på NPRs World Cafe. Velbekomme. Nybegyndere kan være med herfra.

Skriv en kommentar

110 har læst indlægget