Mere Stones: Heart of Stone

9. februar 2014

Mere Rolling Stones. Jeg har set Charlie is my Darling, filmen om Rolling Stones tur til Irland i 1965, og jeg faldt hen over sangen “Heart of stone” (fra albummet Now!, deres tredje9. En af Jagger’ og Richards ‘ første egenkompositioner. En ballade, der viser Stones’ store inspiration fra blues og R&B. Sangen akkompagnerer i filmen nogle lokale pigefans’ udsagn om, hvorfor de godt kan lide gutter i bandet: “There’ve been so many girls that I’ve known; I’ve made so many cry and still I wonder why; Here comes the little girl; I see her walking down the street; She’s all by herself, I try and knock her off her feet; But she’ll never break, never break, never break, never break, This heart of stone”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

110 har læst indlægget
14,851