Capac anbefaler: Lima Lima – Be Still My Heart

17. april 2014

Lima Lima er tilbage med et nyt lille album. Sidst vi hørte til Lima Lima – eller Ulla Pihl, som kunstneren hedder i det borgerlige liv – var, da hun udsendte det rastløse poprockalbum Intoxication, som jeg gav mine anbefalinger med i maj måned 2012.

På det nye album, der består af ialt seks sange, har Lima Lima flyttet sig i retning af, hvad man kort kunne kalde symfonisk pop. Regulære popsange, der – svøbt ind i strygere – kredser om kærlighedens væsen og uvæsen. På den led er det en vaskeægte popplade, for hvad er mere poppet en sødmefulde sange om netop det emne? Pladen hedder jo også Be Still My Heart og på coverbilledets to hjerteformende ører forbindes poplytningen og kærlighedstemaet på en håndfast symbolsk facon.

Selv om det er en regulær popplade, så tror jeg, at den især vil finde sit publikum hos post-teenage-segmentet. Det er med andre ord voksenpop, der er båret frem af lige dele menneskelig modenhed og musikalsk ditto. Selv om numrene sagtens kunne glide ubesværet ind i popradiostationernes playlister, så er det ikke letbenede singalongpopsange, men eftertænksomme easy-listening-popklange, der behagelige for for et voksent øre. Ulla Pihl har bevist, at hun mestrer den kantede indierock, og på denne plade viser hun, at hun med sin bløde, feminine stemme også kan hengive sig til kantløs, symfonisk hjertepop. Hermed anbefalet.

 

Lima Lima. Be Still My Heart. Gateway Music. Udkom den 14. april.

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

5.278 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62