Keith Richard dropper stofferne

21. september 2006

Vi har tidligere skrevet om den gamle rullesten, kommende filmpirat og palmespringer Keith Richards meritter, fordi vi godt kan lide hans rock’n roll-attitude. Nu fortæller den gamle spasmager til Q Magazine (refereret af Gaffa), at han ikke længere gider stoffer. For “kvaliteten er faldet”. Og Keith må jo vide det, eftersom det mildeste, han tager indenbords, er det daglige kvantum Jack Daniels. Richard fortæller også, at palmefaldet gjorde, at han måtte på morfin nogle dage. Og at han pressede natsygeplejersken til at give ham noget mere af stoffet. Den ud i stoffer erfarne Keith advarer også de unge mod brugen af designerdrugs, fordi de skader hjernen. Han har selv prøvet dem, men holder sig nu fra den slags stads. Var der nogen, der sagde “hjerneskadet”?!

Skriv en kommentar

351 har læst indlægget