En anbefaling: Wes Lang – The Studio

4. maj 2014

Hvis man – som denne ydmyge blogger – har hang til amerikansk populærkultur, så bør man unde sig selv at besøge det aarhusianske kunsttempel Aros og se udstillingen Wes Lang – The Studio. Lang, der er født i 1972, dyrker den folkelige amerikanske kultur i sine billeder. Genenmgående elementer er dødningehoveder, indianere, pin-up-piger, motorcykler, øl og tatoveringer. Hertil skal lægges en lang række referencer til alt fra rock’n roll til tatoveringer. Udstillingen er mere end en almindelig udstiling, idet man nærmest har omplantet Wes Langs arbejdsstudie til kunstmuseet. Helt bogstaveligt, så man får en fornemmelse af at kigge kunstnere over skulderen.

Det er en udstilling, der både er morbid i sin dyrkelse af døden og livsbekræftende i sin optagethed af det folkeligt kulturelle univers, der citeres og referes til i de nærmest collageagtige billeder. Udstillingen løber frem til den første uge i september.

Skriv en kommentar

146 har læst indlægget