Bold og musik – fine øjeblikke på en lørdag

29. juni 2014

Colombia tog pynten af Uruguay og lod en ny ung fodboldstjerne lyse – James Rodriques. Ham får vi meget mere at høre til i fremtiden. Husk det Ronaldo og Messi! Og Brasilien og Chile leverede den foreløbigt måske mest vellykkede VM-kamp i 2014. Desværre kunne begge hold ikke gå videre, men sådan er reglerne jo.

På den anden kanal regerede Rolling Stones. Og der var fine øjeblikke med det gamle band. Hyde  Park-koncerten fra 2013 er ganske enkelt en imponerende præstation af det alderstegne band. Og et af de gyldne øjeblikke i filmen er, da sangerinden Lisa Fischer indtager scenen i nummeret “Gimme Shelter” og næsten overtager førertrøjen fra Mick Jagger. Desværre kan jeg ikke vise det rigtige klip fra filmen, men mindre kan gøre det. Fischer er en imponerende sangerinde, på enhver måde.

Og aftenen sluttede for mit vedkommende i selskab med Jimi Hendrix i den meget fine dokumentar Hear my train a coming, der fik pillet myten Hendrix fra hinanden og lod kunstneren Jimi Hendrix stå tilbage i al sin glans. Blandt andet var det bevægende at se gamle Paul McCartney fortælle om sit tidlige møde med guitaristen Hendrix – og om hans hjælpende hånd, der fik Hendrix med i den legendariske Monterey Pop Festival.

En stor aften for fobolden, musikken og dokumentarfilmen. Sådan.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

128 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62