Aarhus Festuge – 2014

26. august 2014

Det er efterhånden mange år siden, jeg sidst deltog i Aarhus Festuge. Og siden dengang har kriteriet for en deltagelse været: Hvad med musikken? I år er det mest iøjnefaldende musikalske indslag festugestarten “åbent hus”, hvor de aarhusianske flagskibe Thomas Helmig og TV-2 (plus gæster) optræder i Mindeparken for 40.000 publikummer. Der er for længst udsolgt.

Såvel Helmig som Tv2 er nok værd at bruge en aften på, men udsigten til at stå som sild i en tønde sammen med 40000 andre har fået mig til at trække følehornene til mig for længe siden. Jeg er som bekendt (Roskilde er du der?) ikke til alt for store festivallignende forsamlinger, når det drejer sig om musik.

Ellers er det så som så med de musikalske udfordringer i festugen, hvis man sætter næsen op efter musikalske oplevelser, der række rud over dem, vi kan få løbende gennem året i Aarhus. Men jeg har nok forkerte forventninger til festugen i den jyske hovedstad.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

137 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62