Julen små glæder 2: Sund rødvin

4. december 2007

Frøkenen kom ind på kontoret (også kaldet “hulen”) for at hente mig. Jeg skulle se noget på tv om rødvin. Frøkenen har et kritisk øje på mit forbrug af rødvin. Jeg holder meget af rødvin, specielt de mørke af slagsen. Fx god Amarone eller gode latinamerikanske vine. I skolen har hun haft en stærk afholdskvinde som lærer, og hun har indoktrineret ungerne med hensyn til alkoholens skadelige virkninger. Jeg fornemmede, at Frøkenen ville udsætte mig for televisionsbelæring om noget i den retning. Sådan er det jo med unger i løsrivelsesalderen. Ægget vil belære hønen.
Men, men, tv-lægen, Geisling, fremhævede tværtom det sunde ved moderat, kontinuerlig indtagelse af specielt mørk og kraftig rødvin, og kom med en lang udredning om de gavnlige ingredienser (blandt andet: polyfenoler).
Herefter kastede vi os over matematikkens glæder. Emnet var “familieøkonomi”. Helt uden forbindelse til det foregående, som ikke blev kommenteret yderligere.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

434 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62