Julegave til capac: Beach Boys – The Lost Concert

Author:

I 1964 deltog The Beach Boys i et mega-tv-show med en lang række andre af tidens kunstnere (bl.a The Beatles og Lesley Gore). Showet har siden fået ry af at være et af de store musikalske begivenheder i tresserne. I modsætning til de andre kunstneres bidrag – fx The Beatles’ – så forsvandt Stranddrengenes på mystisk vis, indtil det dukkede op igen i 1998, hvor det blev muligt at udsende det på en dvd. I koncerten spiller de “Shut Down”, “Little Deuce Coupe”, “Fun, Fun, Fun”, “Hawaii”, “In My Room”, “Long Tall Texan”, “Papa Oom-Mow-Mow”, “Surfer Girl” og “Surfin’ USA” for et henrevet (ikke mindst kvindeligt) publikum. YouTube-udgaven kan man se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *